Op de Bleek type Berkelweide

Berkelland - Eibergen
Archief

€ 335.000,- tot € 360.000,-

Kenmerken

Kaveloppervlak
240 - 318m2
Inhoud
495 - 495m3

Over dit project

6 ruime twee-onder-één-kapwoningen, type Berkelweide, in de wijk Op de Bleek in Eibergen.

Uitkijken over de landerijen van de Achterhoek, pootje baden in de kabbelende Berkel en tot rust komen in park de Maat. Dat is wonen in de kindvriendelijke wijk Op de Bleek in Eibergen. Op de Bleek is een nieuwe wijk. Dit is het laatste stukje dat ontwikkeld wordt. Dus laatste kans!

Alle woningen zijn voorzien van warmtepomp en zonnepanelen. Je bespaart op de energiekosten en geniet ook nog eens van het comfort en de vele andere voordelen van een gloednieuwe woning.

De woningen worden compleet opgeleverd. De badkamer en toilet worden luxueus afgewerkt met mooie tegels, kwaliteit sanitair van Villeroy & Boch. Tevens is er een keukencheque inbegrepen en heb je alle vrijheid om de keuken te kiezen die bij je past.

De woonomgeving bied je o.a.:
Wijk met historische elementen: terug naar het verleden
Voldoende parkeerruimte
Kavels vanaf 240 t/m 318 m²
Scholen en winkels op loopafstand
Kindvriendelijke buurt met uitsluitend bestemmingsverkeer.

Voor meer verkoopinformatie en alle impressies en tekeningen ga naar www.opdebleek.nl

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien je een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Op de Bleek type Berkelweide
Start verkoop
Verkoop gestart
Koopwoningen
6
Prijs
€ 335.000,- tot € 360.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Berkelland.

Aanmelden