Vogelenzangstraat-Warfslatweg

Berkelland - Eibergen
Toekomstig aanbod

Over dit project

SITUATIE
Het plangebied (circa 7.300 m2) ligt in aan de zuidrand van de kern van Eibergen aan de Vogelenzangstraat, de Warfslatweg en de Meulenkampsweg (oud spoortrajact en tegenwoordig een langzaam verkeer route). Aan de zuidzijde grenst het plangebied aan akkerland, aan de oostzijde aan lintbebouwing (burgerwoningen) en in de overige richtingen aan woonwijken uit de jaren ‘70. Het plangebied zelf is nooit bebouwd geweest.

De initiatiefnemers zijn voornemens woningen op de locatie te ontwikkelen. .
Een groot deel van de woningen zal gerealiseerd worden door leden van een lokaal wooncollectief: CW Eibergen (in totaal 11 stuks). Daarnaast worden er een circa 8 bereikbare (huur en /of koop) rijwoningen en twee 2-onder-een-kap (2^1) woningen ontwikkeld. In totaal voorziet het plan in 21 woningen.
Uitgangspunt is een groen en duurzame wijk te ontwikkelen.

Bij interesse kunt u zich aan melden via deze site. Wij zullen u via e-mailings op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Vogelenzangstraat-Warfslatweg
Type woningen
2-onder-1-kap, Rijwoning

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Berkelland.

Aanmelden