Leusinkbrink

Berkelland - Ruurlo
Actueel aanbod

Koopprijzen n.n.b.

Over dit project

Aan de Oostzijde van Ruurlo ligt plan Leusinkbrink, bestaande uit de projecten Kamgras en Gras.
In totaal gaat het om 8 twee-onder-een-kapwoningen, waarvan er 2 zijn verkocht.

Gras
Gras is een plan bestaande uit vier twee-onder-één-kapwoningen. De woningen bieden u onder meer een L-vormige woonkamer met open keuken en een vrijstaande prefab houten berging in de achtertuin. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een compleet ingerichte badkamer. Met een vaste trap is de royale zolderverdieping bereikbaar. De zolderverdieping is voorzien van een separate techniekruimte en is tevens geschikt voor het maken van een extra kamer(s).

Het toilet en de badkamer zijn onder andere voorzien van wandclosetten en luxe tegelwerk. In de badkamer worden de wanden betegeld tot plafondhoogte. De begane grond is standaard al voorzien van vloerverwarming. De woningen zijn tevens voorzien van PV-panelen en triple beglazing. In de basis dus een zéér duurzame woning!

Kamgras
De woningen in Kamgras zijn in de basis royaal en worden compleet uitgevoerd, inclusief een aangebouwde garage. De woningen zijn extra energiezuinig door de PV-panelen op het dak. De begane grond en verdieping zijn voorzien van vloerverwarming. Op de verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een badkamer. Middels een vaste trap is de zolder te bereiken. Op de zolderverdieping is er de mogelijkheid om eventueel extra kamer(s) te maken. De woningen worden uitgevoerd met hardhouten deuren, kozijnen en draaikiep ramen. Badkamer en toilet zijn voorzien van wandclosetten.

Levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen
Een complete woning zonder verrassingen achteraf. U kiest zelf die heerlijke badkamer of handige extra's als een uitbouw. En dat alles voor een betaalbare prijs. Wij zorgen ervoor dat u er in korte tijd een uitstekende woning staat waar u zich meteen thuis voelt. Wonen, beleven, ontspannen en genieten...

Meer informatie vindt u op www.leusinkbrink.nl.

Meer informatie

Kenmerken

Project
Leusinkbrink
Koopwoningen
16
Type woningen
2-onder-1-kap

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Berkelland.

Aanmelden