Nieuwbouw - Ontdek het nieuwbouwaanbod

Terug naar Project

Op de Bleek, 4 woonkavels

Heerlijk wonen in een kindvriendelijke omgeving
Uitkijken over de landerijen van de Achterhoek, pootje baden in de kabbelende Berkel en tot rust komen in park de Maat. Wonen in Op de Bleek is elke dag opnieuw genieten. Als u van de natuur wilt genieten hoeft u alleen maar de voordeur uit te stappen. Dit alles bevindt zich in uw eigen woonwijk.

Eibergen ligt aan het riviertje de Berkel. Het dorp telt ongeveer 12.000 inwoners en heeft een centrum met prima voorzieningenniveau. De N18 doorsnijdt het dorp. De omgeving van Eibergen is fantastisch: fietsen, wandelen, kanoën, een tochtje met de Berkelzomp, natuur met bossen. Steden zoals Enschede en Winterswijk liggen op 30 minuten rijafstand.

Waar ooit de KTV floreerde, heeft Ter Steege Vastgoed Rijssen een nieuw stuk Eibergen ontwikkeld.
De wijk is historisch gezien sterk verweven met de textielindustrie. Een groot deel van de wijk ontleent haar vorm aan de oude fabrieksstructuur. Daarnaast is het verleggen van een oude Berkelarm belangrijk voor het karakter van de wijk. Tussen de oude Berkelarm, de Berkel en wandelpark de Maat ligt een ruim opgezet gedeelte van de wijk. Deels aan het water en uitkijkend over de Achterhoekse landerijen.

U bent vrij in de keuze van een architect en aannemer.

De woonomgeving biedt u o.a.:
- wonen en leven aan het water
- wijk met historische elementen - terug naar het verleden
- voldoende parkeerruimte
- bouwkavels vanaf 555 m²
- scholen en winkels op loopafstand
- kindvriendelijke buurt met uitsluitend bestemmingsverkeer
- verkoopprijzen vanaf € 179.500,- v.o.n.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.opdebleek.nl

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 179.500,- tot € 225.000,-
Kavel 555 m2 tot 712 m2
Woonoppervlakte 1 m2 tot 2 m2
Inhoud 1 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
63 - 712 m2 0 Verkocht
222 - 678 m2 0 Verkocht
223 - 694 m2 0 Verkocht
225 - 555 m2 0 Verkocht