Op de Bleek

Berkelland - Eibergen
Actueel aanbod

€ 199.500,- tot € 495.000,-

Kenmerken

Woonoppervlak
110 - 135m2
Kaveloppervlak
127 - 270m2
Inhoud
352 - 467m3

Over dit project

Op de Bleek is een gezellige wijk in het noordwestelijk deel van Eibergen met een mix van onder andere rijwoningen, twee-onder-een kapwoningen en vrijstaande huizen.
Bouwt u liever zelf, dat kan op één van de bouwkavels aan de Hummelsweide of voor ondernemers op De Mors. Dus een gevarieerde buurt met een grote diversiteit aan bewoners.

Begin 2020 komen er nog prachtige tweekappers en rijwoningen beschikbaar.

Kijk voor meer informatie op: http://www.opdebleek.nl/

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Meer informatie

Kenmerken

Project
Op de Bleek
Start verkoop
2020 (4e kwartaal)
Koopwoningen
16
Prijs
€ 199.500,- tot € 495.000,-
Type woningen
2-onder-1-kap, Vrije kavel

Locatie

Aanmelden

Blijf op de hoogte van jouw favoriete nieuwbouwprojecten en maak een eigen account aan. Met een eigen account kun jij jouw belangstelling kenbaar maken in nieuwbouw- projecten en gemeente en ontwikkelaars laten weten hoe jij wilt wonen via jouw eigen woonprofiel. Daarnaast wordt je automatisch op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen in de regio Berkelland.

Aanmelden