Terug naar Project

12 semi bungalows De Bleek

12 semi-bungalows woningtype De Bleek bieden een unieke combinatie van pluspunten waarbij gemak en comfort centraal staan. De leefkeuken, woonkamer, badkamer en slaapkamer bevinden zich allemaal op de begane grond. De 1e verdieping is naar geheel naar wens in te delen. De woningen voldoen volledig aan de eisen van deze tijd en zijn onderhoudsvriendelijk en energiezuinig. Alle woningen beschikken over een eigen voor- en achtertuin met houten berging.

Heerlijke leefomgeving
Wonen op een schitterende locatie

Familiewijk
Het woningaanbod in Op de Bleek is erg divers en dat geldt ook voor de inwoners. Het is een wijk voor de hele familie, waar ook uw (klein)kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Op het nieuw aangelegde speelveldje bijvoorbeeld. Een groot deel van de wijk is al gerealiseerd, dus u kunt direct kennismaken met de buurt.

Omgeven door groen, ruimte en water.

Goede bereikbaarheid
Met de auto bent u snel het dorp uit en weer thuis. Via de N18 komt u uit op de snelwegen richting Enschede (A35) en Doetinchem (A18). Ook het openbaar vervoer is goed geregeld in Eibergen. Met de bus bent u zo in de omliggende dorpen.

De semi-bungalow's liggen aan de rand van de wijk Op de Bleek. De speelvoorzieningen voor de (klein) kinderen bevinden zich vlakbij de woningen. Met deze woning kies je voor stijl, ruimte en comfort.

- Wonen op een schitterende locatie
- Slapen en baden op de begane grond (ook mogelijk verplaatsen naar 1e verdieping, met zeer royale woonkamer en keuken op begane grond)
- Een vrij in te delen 1e verdieping
- Zeer onderhoudsvriendelijke woning met veel comfort

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Nieuw Wonen Twente is dé nieuwbouwmakelaar van Twente met een zeer actueel en compleet beeld van de huidige en toekomstige nieuwbouwprojecten (kavels en woningen) in de regio. Met behulp van je woonwensen kan Nieuw Wonen Twente je op de hoogte houden van, voor jou relevante, toekomstige nieuwbouwprojecten en deze projecten beter laten aansluiten op je vraag.

Nieuw Wonen Twente; Dé nieuwbouwmakelaar van Twente!

Kenmerken

Algemeen
Type Koopwoning
Eigendom n.v.t.
Prijs € 243.060,- tot € 250.000,-
Kavel 170 m2 tot 181 m2
Woonoppervlakte 101 m2
Inhoud 406 m3 tot 390 m3

Bouwnummers

Bouwnummer Prijs Kaveloppervlak Woonoppervlak Slaapkamer(s) Inhoud Status
7 - 101 m2 3 406 m3 Verkocht
9 - 101 m2 1 390 m3 Verkocht